Услуги

Продажба и монтажа на оригинални издуви, катализатори, вибрациони црева за сите видови возила. Увозници на реномиран бренд од Италија.

Контакт

  • АдресаАдреса 16-та Македонска Бригада 24, 1000, Скопје, Македонија.
  • Телефон+ 389 70 260 927
  • Е-поштаasstil@hotmail.com